Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 26 mei 2009

Persbericht: Jaap van der Does opnieuw lijsttrekker D66 Woerden

De huidige fractievoorzitter van D66 Woerden Jaap van der Does wordt ook de lijsttrekker van D66 voor de komende Gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010. Jaap is op 21 september j.l. door de leden gekozen als lijsttrekker.

D66 Woerden houdt er rekening mee dat er in de nieuwe Raad mogelijk 5 zetels door D66 bezet zullen worden.
Momenteel vindt de selectie van de overige raadsleden plaats en deze namen zullen worden bekend gemaakt bij de start van de campagne op 14 november aanstaande. Het nieuwe team van D66 zal een goede mix worden van jong & oud en man & vrouw.

D66 zal de komende tijd, zoals gewoonlijk, zich veel presenteren en op zaterdag 24 oktober staat de kraam weer in de Kruisstraat te Woerden.

Namens het bestuur,

Ton Boonekamp, voorzitter D66 Woerden