Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 17 januari 2010

Afscheid oude Raad en installatie nieuwe Raad

Annemiek Pie heeft op woensdag 15 maart jl. afscheid genomen als Raadslid van D66 Woerden. In een toespraak noemde burgemeester Schmidt haar iemand die open is, rechtvaardigheid hoog in het vaandel heeft staan en zich altijd positief maar kritisch opstelt. Omdat Annemiek maatschappelijk een zeer betrokken mens is en zich inzet voor het welzijn van andere mensen noemde de burgemeester haar "een mens waar de samenleving zuinig op moet zijn". Annemiek blijft zeer betrokken bij D66 Woerden en zal zich onder andere gaan inzetten als fractie-assistent t.b.v. de commissie Zorg.

Op donderdag 16 maart 2006 zijn Jaap van der Does en Liane Wubbels geinstalleerd als raadslid voor de komende vier jaar. De eerstvolgende raadsvergadering is op 20 april.