Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 6 september 2016

Reactie D66 Woerden op aftreden Martin Schreurs

De fractie van D66 betreurt het aftreden van wethouder Martin Schreurs. Martin Schreurs was een betrokken wethouder die zich met veel energie heeft ingezet op portefeuilles als vastgoed en Ruimtelijke Ordening. Hij heeft er voor een belangrijk deel aan bijgedragen dat het Defensie-eiland (toch nog) een parel voor Woerden wordt. Het is jammer dat zijn gezondheid het hem niet toelaat om zijn wethouderschap langer te vervullen.

Fractievoorzitter Heerd Jan Hoogeveen: “Martin had een kenmerkende stijl in raadsvergaderingen, die hem in staat stelde om ook lastige dossiers tot een goed einde te brengen. Gevoel voor humor was daar een belangrijk onderdeel van. Wij hebben daarom met veel plezier met hem samengewerkt de afgelopen 6 jaar, waarin we veel dingen hebben bereikt voor Woerden. Namens de hele D66-fractie wens ik hem alle goeds toe voor de toekomst, en vooral herstel van zijn gezondheid.”