Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 20 april 2017

Tom Boersma nieuw raadslid D66 Woerden

Tom Boersma volgt op 24 mei Heerd Jan Hoogeveen op als lid van de Woerdense gemeenteraad. Eerder werd bekend dat George Becht Hoogeveen opvolgt als fractievoorzitter. Boersma was de afgelopen drie jaar al fractie-assistent voor de sociaal-liberalen. Boersma zal de portefeuille van Hoogeveen in zijn geheel overnemen. Boersma: “Ik heb er veel zin in om nu als raadslid verder te gaan en op die manier mijn inzet voor Woerden en D66 nog intensiever vorm te geven.”

Fractievoorzitter George Becht: “Omdat Tom al op deze portefeuille actief was als fractieassistent, is een naadloze overgang verzekerd. Zo kunnen we onze ambities op dossiers als duurzaamheid en bescherming van het Groene Hart op volle kracht doorzetten.” Tom Boersma is 35 jaar en woont in Woerden. Hij werkt als marketeer bij Milieu Service Nederland.