Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 22 mei 2017

Saskia van Megen nieuwe lijsttrekker D66 Woerden

Saskia van Megen

De leden van D66 in Woerden hebben Saskia van Megen gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Saskia is sinds 2014 lid van de gemeenteraad. Daarnaast is zij onder meer actief als vrijwilligster bij Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart in Woerden.

Van Megen: “D66 Woerden heeft de afgelopen jaren veel kunnen bereiken voor de gemeente Woerden en haar inwoners. Die lijn willen we natuurlijk doorzetten. Ik ben blij dat ik lijsttrekker mag zijn. Mijn doel is minstens net zo’n geweldig resultaat in Woerden te behalen als we bij de landelijke verkiezingen hebben gedaan!”

Marco Frijlink, voorzitter van het bestuur van D66 in Woerden: “We zijn trots dat Saskia van Megen lijsttrekker wil zijn van onze actieve afdeling. Ze heeft de afgelopen jaren een duidelijke inbreng in de Raad gehad, en is een herkenbaar gezicht geworden voor velen. Zij zal samen met de kandidaten die we de komende tijd kiezen daadkrachtig de herkenbare lijn van de afgelopen jaren doorzetten. Ondersteund door onze actieve leden die wederom een zichtbare campagne neer gaan zetten”.

Ook de komende jaren wil D66 een positieve bijdrage leveren aan de stad en de dorpskernen en zich blijven inzetten voor een duurzaam en democratisch Woerden.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 21 maart 2018.