Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 22 januari 2019

Duurzaamheidsprijs Woerden 2019: nominaties van start!

Welke Woerdense bedrijven zijn goed duurzaam bezig? Die vraag staat centraal bij de Woerdense Duurzaamheidsprijs 2019. Het doel van de Woerdense Duurzaamheidsprijs is om Woerdense ondernemers in het zonnetje te zetten die zich onderscheiden door het verduurzamen van hun bedrijfsvoering, die hun leveranciers vragen om duurzaam te werken of die investeren in het terugnemen of recyclen van hun producten.

D66 Woerden vindt dat deze ondernemers meer bekendheid en waardering verdienen, en organiseert daarom sinds 2015 de tweejaarlijkse Duurzaamheidsprijs, dit jaar met medewerking van de Rabobank. Inwoners en bedrijven kunnen vanaf 23 januari ondernemingen (of zichzelf) nomineren via duurzaamheidsprijswoerden.nl. Naast een prijs van de inwoners is er ook een juryprijs. De jury staat onder voorzitterschap van Maria van der Heijden, directeur van MVO Nederland.

Eerdere winnaars waren:

Carl Siegert (juryprijs 2015)

Ed Breuren/Stadshotel Woerden (publieksprijs 2015)

Groenendijk Bedrijfskleding (juryprijs 2017) en

Boa Nova (publieksprijs 2017)