Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 12 februari 2019

Wie vind jij de duurzaamste ondernemer?

Wie vind jij de duurzaamste ondernemer?

De genomineerden voor de Duurzaamheidsprijs Woerden 2019 zijn bekend! Zij maken kans op een juryprijs, maar jij kan mede bepalen wie de publieksprijs wint. Op welke Woerdense onderneming stem jij?

ABS Autoherstel Ad de Goey
Boerderij De Boerinn
Bolton
De Hall
El Rey
GroenWest
H2O Installatietechniek
MeetINoffice
Varkensbedrijf Kreuger

Breng je stem uit op: https://duurzaamheidsprijswoerden.nl/#stemmen

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vind plaats op 20 februari. Op deze avond organiseert D66 Woerden een avond die is gewijd aan duurzaam ondernemen. Gedeputeerde Pim van den Berg, die zowel economie als energietransitie in zijn portefeuille heeft, komt vertellen hoe de provincie duurzaam ondernemen stimuleert. De directeur-bestuurder van MVO-Nederland, Maria van der Heijden, is voorzitter van de jury en zal de Woerdense Duurzaamheidsprijs 2019 uitreiken. De Woerdense Duurzaamheidsprijs wordt inmiddels voor de derde keer uitgereikt aan een ondernemer die zich inzet voor een duurzame bedrijfsvoering. Deze inspirerende avond is voor iedereen toegankelijk, ondernemers, inwoners en andere belangstellenden. Plaats: Rabobank, Middellandse Zee 15. Zaal open: 19:30 uur, het programma start om 20:00 uur.