Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 17 april 2019

Hans M.M. Haring 1960 – 2019

Hans Haring

Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat Hans Haring geheel onverwacht uit het leven van zijn vrouw José en hun kinderen is weggenomen.

Hans was een actief lid van D66 en in Woerden gedenken we hem met verdriet en warmte. Elk verscheiden is verdrietig, maar op 58-jarige leeftijd en zo middenin het leven stemt extra treurig. En met warmte omdat dat is hoe we Hans hebben leren kennen. Hans is van 2010 tot 2014 wethouder geweest in de gemeente Zoetermeer en vanaf 2016 tot aan de laatste verkiezingen wethouder voor D66 Woerden, met onder andere de portefeuilles financiën en duurzaamheid.

Wij herinneren ons Hans als een bijzonder hartelijke persoonlijkheid die er voor de volle 100% voor ging. Als wijkwethouder binnenstad maakte hij dat onder andere waar door zich volledig onder te dompelen in alles wat er in Woerden gebeurde en werd georganiseerd en er bestond alom waardering voor hoe snel hij zich alle Woerdense bijzonderheden eigen maakte en de grote betrokkenheid die hij aan de dag legde. In de samenwerking was hij altijd gericht op het positieve, op de verbinding en op de stap in de goede richting. Daarmee heeft hij Woerden en zijn inwoners vooruit geholpen en daar zijn we hem dankbaar voor.

We wensen José en de kinderen bijzonder veel sterkte toe.

George Becht, wethouder
Saskia van Altena, fractievoorzitter
Marco Frijlink, voorzitter