Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 3 december 2020

Eerste stappen naar de gemeenteraadsverkiezingen

Op onze druk bezochte AAV 2 december hebben we de eerste officiƫle besluiten genomen om te deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezing 2022.

Unaniem hebben de D66 Woerden leden besloten om deel te nemen aan de GR22.

Op deze AAV 2 december hebben we officiƫle instellingbesluiten genomen, zoals de LAC, WAC, VC en de profiel van de lijsttrekker en kandidaat.

Daarnaast hebben we onze voorzitter campagnecommissie benoemt (campagneleider). Dat is Frank Everaardt. Hij is nu al druk bezig met de voorbereidingen. Er komen fantastische campagnes aan voor de tweede kamer verkiezingen. Wordt vervolgd!

Marco Frijlink is benoemd tot voorzitter van de programma commissie Gemeenteraadsverkiezingen 2022. Hij wordt verantwoordelijk voor D66 Woerden verkiezingsprogramma. Daarnaast gaat Frans van der Meer mee helpen met deze verkiezingsprogramma. Een goede aanvulling met zijn ervaring.

Wordt vervolgd!