Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 6 juni 2021

Wat Wil Woerden? D66 spreekt de inwoners online

D66 Woerden lanceert vandaag de website watwilwoerden.nl

Op deze site kunnen alle inwoners van Harmelen, Kamerik, Zegveld en de stad Woerden door middel van een vragenlijst laten weten wat zij voor Woerden willen, wat er goed gaat, en  vooral ook wat ze belangrijke verbeterpunten vinden.

Birgitte van Hoesel, lijsttrekker van D66 afdeling Woerden bij de gemeenteraadsverkiezinen van 2022: “Normaal gesproken gaan we een paar keer per jaar langs de deuren en staan we met onze bekende witte-groene jassen op het Kerkplein, in de wijken en kernen of op het station om met inwoners in gesprek te gaan over hun stad en wijk. Door Corona kan dat allemaal niet, dus daarom hebben we deze website gemaakt. We nodigen elke inwoner van harte uit om ons te laten weten wat hij of zij als inwoner van Woerden belangrijk vindt. Het maakt niet uit of je wel of niet op ons stemt, we willen graag van zoveel mogelijk mensen hun mening en gedachten horen.’’

De reacties op de vragenlijst worden door D66 Woerden mede als input gebruikt voor het lokale verkiezingsprogramma. Volgend jaar 16 maart zijn er weer verkiezingen voor de gemeenteraad.

Van Hoesel: “De bedoeling is dat deze site langer blijft bestaan en regelmatig gaat worden gebruikt om inwoners op een makkelijke manier de gelegenheid te geven te laten weten hoe ze over bepaalde onderwerpen denken. Wij denken dat dat de lokale politici nuttige input kan geven bij de keuzes die zij moeten maken.”