Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 10 december 2021

D66 presenteert kandidatenlijst

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 6 december heeft D66 Woerden haar kandidatenlijst vastgesteld voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Een lijst met vertrouwde én met nieuwe gezichten. Al eerder kozen de leden Birgitte van Hoesel als lijsttrekker. Ook Tom Boersma en Saskia van Altena stellen zich weer kandidaat, waarmee continuïteit gewaarborgd is. Met Ishak Issarti en Dries Berendsen krijgen we daarbij nieuw elan en verjonging.

Birgitte van Hoesel, lijsttrekker: “Ik ben verheugd dat we met deze lijst de verkiezingen in gaan. We combineren de ervaring van de huidige fractie met verfrissende inzichten van de twee nieuwe mensen. Samen met George Becht als onze wethouderskandidaat gaan we als D66 ons opnieuw sterk maken voor kleurrijk leven in Woerden. Positief, verbindend én duurzaam”.

Onze verkiesbare lijst:

  1. Birgitte van Hoesel
  2. Tom Boersma
  3. Saskia van Altena
  4. Ishak Issarti
  5. Dries Berendsen