Steun ons en help Nederland vooruit

Adriaan Rothfusz

Secretaris

In maart 2017 ben ik lid geworden van D66. Mijn bedoeling is om een actief lid te zijn en daarom heb ik mij gekandideerd voor een functie in het bestuur. Als lid van het bestuur hoop ik een actieve bijdrage te kunnen leveren aan de afdeling, aan onze lokale politici en ook aan D66 als geheel.

Ik ben altijd politiek geïnteresseerd en betrokken geweest, maar was nooit lid van een partij. In de loop van 2017 heb ik ‘kleur bekend’ door mij als lid van D66 aan te melden. Die keuze is weloverwogen gemaakt. Bij D66 voel ik mij het meeste thuis, op politiek inhoudelijke gronden en vanwege de mensen die zich (landelijk) profileren namens D66. Mijn motivatie om politiek kleur te bekennen komt voort uit de tijd waarin wij leven.

Juist nu denk ik dat onze kwetsbare democratie, ons zorg- en onderwijssysteem en een eerlijker samenleving wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Als gedreven notaris en ervaren (interim) bestuurder heb ik meer dan 25 jaar ervaring met strategische vernieuwing van organisaties. Zowel in een meer politieke omgeving (multinationals en de publieke sector) als in het MKB heb ik ervaring opgebouwd.

Meer van Adriaan Rothfusz