Steun ons en help Nederland vooruit

Astrid Hoogeveen-Terlouw

Kandidaat

47 jaar

Woerden

Woerden is een geweldige gemeente om in te wonen. Ik wil een bijdrage leveren aan het behouden en versterken daarvan. Met name op het gebied van duurzaamheid met het streven naar een klimaatneutrale gemeente in 2030 en bescherming van de natuur in het Groene Hart.

In Woerden heb ik, voor mij en mijn gezin, een goede woon- en leefomgeving. Deze wordt niet alleen bepaald door mijzelf en anderen in mijn wijk, maar ook door politieke besluitvorming die bepalend is voor heel Woerden. Om directe invloed te hebben op die besluiten, is betrokkenheid bij politiek Woerden noodzakelijk. Op die manier draag je bij aan een betere woon- en leefomgeving voor iedereen in de gehele gemeente.

“Ik wil meer aandacht voor een klimaatneutrale gemeente in 2030 en bescherming van de natuur in het Groene Hart”

Ik woon ruim 16 jaar met veel plezier in Woerden met mijn gezin. Woerden is echt mijn stad geworden waar het goed wonen en recreëren is. In mijn vrije tijd tennis ik bij VEP en met hardlopen zie ik de stad, o.a. met de Singelloop, maar gelukkig ook veel van het buitengebied. Verder lees ik graag en ik houd van lekker koken (en eten).

Ik werk als senior jurist bij de bestuursdienst van de gemeente Zoetermeer, waar ik het bestuur en de organisatie adviseer op met name contract- en aanbestedingsrecht, inclusief maatschappelijk verantwoord inkopen.

D66 is een partij die iedereen in zijn waarde laat, ongeacht zijn of haar achtergrond. Een partij die voorop loopt als het gaat om zelf een bijdrage te leveren aan onze samenleving.

Heb je een idee of vraag, aarzel niet en spreek me aan. Ook jouw opmerkingen zijn belangrijk!

Ik wil meer aandacht voor een klimaatneutrale gemeente in 2030 en bescherming van de natuur in het Groene Hart
- Astrid Hoogeveen-Terlouw