Steun ons en help Nederland vooruit

Mijn naam is Edward Tuheteru, een geboren en getogen Woerdenaar. U kent me wellicht van mijn bedrijf Woerden Werkt aan de Winkel, mijn boek Op zoek naar je droombaan of u heeft mijn theatervoorstelling Ik ook van mij gezien. En anders stel ik me graag hieronder aan u voor:

Mijn ouders zijn van Molukse afkomst en begin jaren 50 naar Nederland gekomen.

Na hun huwelijk zijn ze in 1970 naar Woerden verhuisd. Mijn ouders zijn maatschappelijk altijd actief geweest.  Dat inspireert mij vandaag nog steeds! Zowel in mijn werk, maar ook in mijn stappen in de (lokale) politiek.  Mijn ouders volgden hun passie, hun hart, om voor de medemens iets te betekenen, ook al betrof het familie op duizenden kilometers afstand en waren hun activiteiten vaak voor de meeste dorpsbewoners niet zichtbaar en/of meetbaar.

Ik geloof nadrukkelijk dat je mensen tijdelijk bij de hand kan nemen, om ze te helpen om hun doelen in het leven te bereiken. Ik zeg met opzet, tijdelijk. Mensen zijn creatief, oplossingsgericht en weten, wat ze nodig hebben en wat ze kunnen en wat niet. Ik herken mezelf sterk in het gedachtegoed van D66: Het geloof in de kracht van mensen en vaak is het schenken van vertrouwen en een kleine duw in de rug, meer dan voldoende voor de beweging voorwaarts.

“De kracht van de mens zit in de mens zelf… een onuitputtelijke bron van energie die verbindt!”

Ik hoop dat we, met zes zetels in de raad, de komende vier jaar op alle fronten een stevige bijdrage leveren aan Woerden. Ik richt me vooral op het verder ontwikkelen van de binnenstad, het stimuleren van economische groei en werkgelegenheid van Woerden en haar omliggende kernen en … dat we op een gezonde manier met elkaar in gesprek en in verbinding zijn.

Dat we met elkaar een vesting(stad) zijn, van binnen… naar buiten!

De kracht van de mens zit in de mens zelf… een onuitputtelijke bron van energie die verbindt!
- Edward Tuheteru