Steun ons en help Nederland vooruit

Geert Jan Eissens

Raadslid/kandidaat

54 jaar

Harmelen

Ik geloof sterk in het sociaal-liberale gedachtegoed van D66. Mijn vrijheid om zelf keuzes te maken in het leven vind ik belangrijk. Tegelijk moeten we elkaar helpen en ondersteunen. De D66 richtingwijzers geven dit treffend weer. D66 heeft vertrouwen in de eigen kracht van mensen. We streven naar een duurzame en harmonieuze samenleving.

Juist in deze tijd is het ongelooflijk belangrijk dat we als inwoners van de Woerden, Harmelen, Zegveld of Kamerik ook aandacht hebben voor onze leefomgeving en het welzijn van onze buren. We hebben in de nieuwe participatiesamenleving een gezamenlijke verantwoordelijkheid. We zullen zelf met meer initiatieven en plannen moeten komen om voor elkaar en de omgeving te zorgen.

“D66 heeft vertrouwen in de eigen kracht van mensen.”

Sinds 2005 ben ik een betrokken burger van de gemeente Woerden en woon ik met veel plezier in Harmelen. Samen met mijn vrouw Sandra hebben we 2 zonen die het liefst heel de dag tennissen en voetballen, maar ook gewoon huiswerk moeten maken. We zijn beiden zelfstandig ondernemer. Als HR manager werk ik veelal bij internationale bedrijven.

Naast mijn werk ben ik bestuurslid voor tennisvereniging Triaq in Harmelen. In mijn vrije tijd loop en fiets ik door Het Groene Hart. Mijn leefomgeving vind ik erg belangrijk. Scholen, groene recreatiemogelijkheden, sportfaciliteiten en goede bereikbaarheid zijn cruciale voorzieningen die we in de gemeente Woerden moeten koesteren.

Mijn levensmotto is een bijdrage te leveren aan een positieve en duurzame verandering van organisaties en samenleving. Dit doe ik als HR professional en als betrokken lokale politicus.

Portefeuilles:
Visie 2025
Communicatie & Voorlichting
Regionale samenwerking
Samenwerking Oudewater
Personeel & Organisatie
Sport
Recreatie & Toerisme

Wijken/kernen:
Harmelen

Commissie Middelen

Meer van Geert Jan Eissens