Steun ons en help Nederland vooruit

Onno Strubbe

Kandidaat

49 jaar

Woerden

Vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in politiek. In eerste instantie vooral landelijk maar later ook lokaal. Wat voor mij voorop staat is dat het bestuur van een gemeente vraagt om mensen die daar tijd en aandacht in willen steken en die op basis van een gezond verstand, een moreel kompas en vooral veel werklust samen werken. Ook in Woerden is het belangrijk om die verbinding met elkaar te zoeken en samen onze mooie Gemeente in het Groene Hart nog meer en op een positieve manier op de kaart te zetten.

Bij D66 herken ik mij in de grondwaarden van de partij. Voorop staat voor mij het vertrouwen in de kracht van mensen, het glas halfvol zien en positief naar de toekomst kijken. Maar ook gericht zijn op een duurzame harmonieuze samenleving. Die we doorgeven aan onze kinderen, maar waar nu ook belangrijk is. Nu op dit moment beslissingen nemen waarbij ook rekening wordt gehouden met (het belang van) minderheden.

Na eerder een bestuursfunctie te hebben bekleed wil ik nu met mijn kandidaatstelling het D66 geluid in Woerden ondersteunen en versterken.