Steun ons en help Nederland vooruit

Het wonen en leven in Woerden bevalt me erg goed. Met mijn gezin leef ik in deze mooie stad samen met ruim 50.000 anderen. Een omgeving en samenleving waar ik trots op ben en blij van word. Dat wil ik zo houden. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het bewerkstelligen van verbeteringen. Daar zijn geen grote ambities en plannen voor nodig, juist de kleine veranderingen maken het verschil.

Door bruggen te bouwen en daarmee de afstand tussen burgers en politiek te verkleinen, hoop ik een stukje vertrouwen van inwoners in de (lokale) politiek terug te winnen. Geen grote verhalen vertellen, maar realistische en creatieve ideeën bedenken, verzamelen en werkelijkheid laten worden.

“Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het bewerkstelligen van verbeteringen. Daar zijn geen grote ambities en plannen voor nodig, juist de kleine veranderingen maken het verschil.”

Ik woon sinds 2008 met veel plezier in de wijk Snel en Polanen. Samen met mijn vriend Marius ben ik hier komen wonen, nadat we voor zijn werk zijn verhuisd. Inmiddels zijn we de trotse ouders geworden van Matilda, Madelief en Rembrandt. Van nature ben ik vrolijk, enthousiast en leergierig.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Financieel Medewerker bij Parts Supply Worldwide BV in Woerden. Daarnaast verzorg ik als vrijwilliger de boekhouding van Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uitgebreid te koken voor mijn gezin en steek ik met veel plezier energie in de activiteiten als raadslid voor D66 Woerden.

Portefeuilles:
Burgerzaken
Veiligheid
Integraal veiligheidsbeleid
Relatieoverheid-Burger
Financiën
Grondbedrijf
Verkeer & Vervoer
BRAVO
Handhaving

Wijken/kernen:
Snel & Polanen

Meer van Saskia van Megen