Steun ons en help Nederland vooruit

Op de bank met…

Op deze pagina vind je de vlogs / interviews die we hebben gehouden over interessante onderwerpen, met interessante Woerdenaren

#1: De levendige binnenstad

Met Richard Stouthart, voorzitter van winkeliersvereniging Stadshart Woerden, geïnterviewd door Edward Tuheteru (plaats 4)

#2: De integratie van statushouders

Met Jacqueline van Leeuwen, coördinator Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart, geïnterviewd door Birgitte van Hoesel, (plaats 3 op de lijst).

#3: Duurzaamheid

Met Willem Jan Laan, inwoner van het centrum en bij Unilever medeverantwoordelijk voor duurzame grondstofvoorziening en de duurzame energietransitie, in gesprek met Tom Boersma (plaats 2)

#4: Verkeer

Onze lijsttrekker, Saskia van Megen, spreekt met Albert de Goey (onder andere bij de OKW belast met het dossier verkeer), over de verkeersvisie en hoe politieke partijen hiermee zouden moeten omgaan.

#5: Ondernemen in Woerden

Johan Tamse, onze kandidaat op plaats 7, in gesprek met Rina Mulder, ondernemer te Woerden en ook voorzitter van het ondernemersplatform POVW, over hoe het is om te ondernemen in Woerden.

#6: Onderwijs in Woerden

Chris Tils, onze kandidaat op plaats 6, in gesprek met Henk Heethuis, de bestuurder van het Minkema College, over onderwijs in Woerden.

#7: Cultuur

Petra Verschoor-Schulting, onze kandidaat op plaats 5, in gesprek met Will Stoof (o.a. bekend van de Kult Kompagnie), over cultuur in Woerden.

#8: Lijsttrekker Saskia van Megen

Onze lijsttrekker Saskia van Megen vertelt wat nu echt belangrijke onderwerpen zijn voor D66 Woerden en hoe wij die hopen te realiseren. Spoiler alert: het heeft o.a. iets met #duurzaamheid te maken.